China automatische blister packing machine fabrikant

HUALE-MACHINESco., LTD

PRODUCTIEhoogte - KWALITEITSmachine & VERSTREKKEN UITSTEKEND NA DE DIENST! 

nieuws

December 11, 2019

Blaar het routineonderhoud van de verpakkingsmachine

Blaar het routineonderhoud van de verpakkingsmachine

(1) het wordt vereist om de blaar verpakkende machine na het eind van elke verschuiving schoon te maken. Het schoonmakende deel omvat diverse beweegbare delen evenals een lagere aniloxplaat, een het vormen zich plaat, een ponsenmes en dergelijke.

(2) de olieinjectie per week - tijden, wordt de olie ingespoten in elk actief deel, de gidsschacht van elke post, de de schachtstempels van de voergids vier gidsschachten, en de lagere het verwarmen plaat heeft vier gidsschachten. De olie wordt gemaakt van food-grade speciaal smeermiddel en op calcium-gebaseerd vet (merk op dat de synchrone getande riem van het transmissiedeel verboden om met olie is worden gevuld, en het tanddeel wordt gevuld met op calcium-gebaseerd vet).

(3) de inspectie en het onderhoud om de drie maanden, met inbegrip van het controleren of de beweegbare delen van de blaar verpakkende machine van het plakken, en het controleren vlot en vrij zijn of het lager of niet beschadigd is, of de vorm of niet beschadigd zijn, en of het gelamineerde riet gebroken is.

(4) jaarlijkse revisie-tijden, met inbegrip van de uitvoerige revisie van de aluminium-plastiek blaar verpakkende machine en de heraanpassing van de abnormale verrichting van het materiaal. Vervang de dragende delen, en de dragende delen zijn gedetailleerd in het materiaalhandboek.

(5) de verrichtingsprocedure is de normale bedrijfsvoering van het materiaal te verzekeren en de levensduur te verhogen. Het is een standaardprocesgids voor het gebruik van het systeem.

(6) werkende voorzorgsmaatregelen:
1 tijdens de verrichting van het materiaal, zou de exploitant moeten proberen om pvc in verrichting niet te drukken en te trekken, slechts wanneer pvc ophoudt;
2 trek niet pvc bij het gidswiel terwijl pvc zich beweegt en ophoudt.

Contactgegevens