China automatische blister packing machine fabrikant

HUALE-MACHINESco., LTD

PRODUCTIEhoogte - KWALITEITSmachine & VERSTREKKEN UITSTEKEND NA DE DIENST! 

nieuws

December 20, 2019

Bitpass: Het controlesysteem van de Kleine Machine van de Blaarverpakking

Producttoepassing:

Een kleine machine van de blaarverpakking wordt ontworpen en voor kleine farmaceutische fabriek, de fabrieken van het gezondheidsproduct, voedselfabriek, de ruimte van de het ziekenhuisvoorbereiding, enz. vervaardigd. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor verpakkingscapsules, tabletten, pillen, zetpillen, melktabletten, suikergoed, hardware, en ander stevig drugs en voedsel.

 

Producteigenschappen:

De kleine machine van de blaarverpakking verliest geen blaren wanneer het is gesloten en, begonnen om het afval van verpakkingsmaterialen te vermijden. Het vullen van van de de drukpartij van de blaar thermische verbinding de nummerplaatblanking kan een ononderbroken verrichting zijn. In motorcontrole, worden de servo, frequentieomzetting, en de elektromechanische Opto pneumatische geïntegreerde automatische controletechnologie goedgekeurd, en de visuele inspectietechnieken worden gebruikt. Het innovatieve ontwerp wordt uitgevoerd in strikte overeenstemming met de vereisten van GMP normen.

 

Hoofd technische parameters van materiaal DPP-250c:

Productiecapaciteit: 50-100 platen/min

Het laden frequentie: 15-35 slagen/minuut

Maximum die gebied vormen: 110 x 240mm

Reiswaaier: 60 ~ 120mm

Plaatspecificatie: 57 x 80mm

Hoofdmotormacht: 1.5kw

 

Elektrosysteemsamenstelling:

 

Naam Model Korte technische beschrijving
Panasonic-PLC Fpxh-C60T Hoofdcontrole
Afpx-A21 Analoog plug-in I/0
De servobestuurder van Panasonic MCDKT3520 750W
De servomotor van Panasonic MSMJ082G1U 750W
Panasonic-visiesysteem PV200 Opsporingselement
Frequentieconvertor ACS510-01-04A1 1.5KW
Panasonic-vezel optische sensor F-d-31 Opsporingsafstand 0 ~ 125mm
Panasonic-vezelversterker FX-501 Aangepast met optische vezelsensor
Touch screen TP6070 7 duim

 

 

Hoofdstructuur:

Het volgende is een voorbeeld van een DPP-250c vlakke de verpakkingsmachine van de type kleine blaar. Het belangrijkste mechanisme van deze machine is het het verwarmen mechanisme, die mechanisme, hitte vormen - verzegelend mechanisme, inkepingsmechanisme, en ponsenstructuur. Het het werk principe van deze machine is als volgt:

 

Het werk principe van mechanisch gedeelte:

 

In dit systeem, wordt de veranderlijk-frequentiemotor gedreven gezuiverd door planetarisch wrijvingtype stap-minder snelheidsverandering van het roterende wapen en door de mechanische transmissieketen om de beweging te realiseren die van zich de gehele machine, blaar, hitte - het verzegelen en drukpartijaantal, het drukken en tearing lijn, plaattractie, ponsen, en het vormen, enz. overeenkomstig de vereisten vormen zich.

 

1.1 blaar het vormen zich

Het opstarten het verwarmen, de hogere en lagere het verwarmen platen is gesloten, worden de plastic bladen van pvc voorverwarmd tussen de hogere en lagere het verwarmen platen, en ingaan dan de blaar het vormen zich matrijs onder de actie van tractie na het voorverwarmen. De het vormen zich hogere matrijs wordt bevestigd, de vormende lagere matrijzenstijgingen aan de bovengrens onder de actie van de mechanische nok en kompressen het plastic blad van pvc. Op dit ogenblik, wordt de luchtklep geopend, gaat de samengeperste lucht die hogere matrijs vormen die door de filterdruk overgaan die klep verminderen de het vormen zich lagere matrijzenholte in, en het plastic blad van pvc wordt positief gedrukt.

 

1.2 het laden

Na pvc wordt het plastic blad gevormd in BR-specifieke vorm, zal de voeder de ingepakte punten in de blaar verzenden.

 

1.3 hitte - verbinding

Het gevulde blad en de aluminiumfolie van pvc plastic gaan in de hitte binnen - de verzegelende vorm en het vlakke verzegelende platform, en het aantal van de productiepartij of andere tekens zijn tegelijkertijd duidelijk.

 

1.4 inkeping

Na het hete verzegelen, pvc-gaan de aluminiumfolie of de aluminiumfoliesamenstelling in de inkepingsmatrijs om binnen de tearing lijn (geen behoefte om de plaat te drukken, geen behoefte om het blok van de inkepingsmatrijs te installeren) te drukken

 

1.5 blanking

De manipulator zal de samenstelling na hitte - het verzegelen en inkeping in de blanking matrijs verzenden. Na blanking, is het afgewerkte product gescheiden van het afval, en het afgewerkte product is automatisch output.

 

De bovengenoemde processen worden uitgevoerd synchroon door een motor van de frequentieomzetting en een midden koppelstang te gebruiken.

 

Elektrocontrole

1.1 tractiedeel

Door de het werk slag van de nok bij het vormende deel en de hitte - verzegelend deel van de blaar, kunnen wij de tijd van de duwmotie, de verre rust motie, de terugkeermotie, en de dichtbijgelegen rust motie berekenen.

 

Wanneer zich het vormen, wanneer de nok van de hitte - het verzegelende deel is in de duwende motiestaat, wordt de vaste mechanische hand van de luchtklem vrijgegeven, wordt de dynamische mechanische hand van de luchtklem vastgeklemd, en het pvc-bladmetaal wordt vooruit getrokken.

 

Wanneer de nok in de verre rust positie is en de gehele machine in de werkende staat is, wordt de vaste mechanische hand van de luchtklem vastgeklemd, is de pneumatische klemhand los, en alle werkende delen beginnen om, met inbegrip van het voorverwarmen, blaar het vormen en voltooiing van hitte te werken zich - verzegelend.

 

Wanneer de nok in ruil motie is, wordt de vaste mechanische hand van de luchtklem vastgeklemd, en de dynamische mechanische hand van de luchtklem wordt teruggesteld onder de actie van de de lentekracht.

 

Wanneer de nok in de dichtbijgelegen rustende positie is, wordt de vaste mechanische hand van de luchtklem vrijgegeven, en de dynamische mechanische hand van de luchtklem wordt vastgeklemd om het pvc-blad vooruit te trekken.

 

Dit deel kan servomotor als tractiemacht ook gebruiken.

 

1.2 afvalblanking deel

Aangezien een apparaat van de afvalopsporing tussen het vormende deel van de schuimdekking in het midden van het geval en de hitte geïnstalleerd is - verzegelend deel, wanneer het opsporingsmechanisme vindt dat er een vrije pil is, zal het onmiddellijk een elektrosignaal naar het PLC controlemechanisme verzenden, en dan zal het PLC controlemechanisme een bevel verzenden om de beweging van de cilinder in het blanking deel te controleren, dat de blanking klep moet openen en het afval laten vallen in het afval recyclingsapparaat.

 

1.3 testende organisatie

Tijdens het laden, kan er het fenomeen zijn dat de deeltjes niet in de blaar worden gevuld, zodat moeten wij het opsporingsmechanisme toevoegen. Het opsporingsmechanisme kan industrieel visiesysteem of optische vezelsensor zijn.

 

Het industriële visiesysteem omvat camera, verlichting, de software van de beeldverwerking, die kan vangen of de korrels op de gehele drugplaat geïnstalleerd zijn, en als verzendt er om het even welke het missen zijn, het signaal naar het PLC controlemechanisme.

 

Een optische vezelsensor is een soort de methode van de steekproefopsporing. Één optische vezelsensor kan slechts ontdekken of er deeltjes in één blaar zijn. Zijn opsporingsmethode is de hoogte van de blaar te ontdekken wanneer de sonde de hoogte van de blaar ontdekt. Wanneer er geen deeltjes in de blaar zijn, zal de opsporingshoogte hoger dan de vastgestelde hoogte zijn wanneer er deeltjes zijn. Gebruik de bovengenoemde methode aan spot-check of de deeltjes worden gevuld.

 

1.4 het lossen van mechanisme

Het lossingswiel is een passief die mechanisme, gewoonlijk met een apparaat van de wrijvingrem dat wordt uitgerust de wrijving kan aanpassen, om de snelheid en de spanning van het lossingswiel te controleren en een stabiele output te handhaven. Het het lossen mechanisme heeft een bufferwiel, dat door de lente wordt verbonden en kan afwisselend slingeren. Het doel is de spanning te absorberen van het lossen, het materiaal in contact met elke rol te houden en het materiaal te verhinderen te breken.

 

1.5 het ontvangen van mechanisme

Het materiële ontvangende mechanisme is actief en gebruikt een servomotor. Er is een buffermechanisme voor het ontvangende mechanisme. Wanneer het buffermechanisme een bepaalde capaciteit bereikt, laat de ontvangende motor, deze geleidelijke methode roteren en gebruiken om materialen te ontvangen.

Contactgegevens